.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
خبر وزیر از انتقال آب خزر به فلات مرکزی

به گزارش شمال نیوز به نقل از مهر، مجید نامجو با رد توقف انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی ایران، گفت: مجلس شورای اسلامی به تازگی ایرادی به مصوبه دولت در خصوص نحوه تامین اعتبار طرح شیرین کردن و انتقال آب دریای خزر به حوزه مرکزی کشور گرفته است که دولت هم پاسخ آن را ارائه خواهد کرد.

 
وزیر نیرو در پاسخ به برخی شایعه ها مبنی بر منتفی شدن طرح انتقال آب خزر، گفت: این طرح منتفی نشده و در حال طی مراحل خود است.
 
نامجو تصریح کرد: برای تامین اعتبار طرحی با این عظمت، راه های زیادی وجود دارد که دولت هم یکی از این راهکارها را انتخاب کرده بود که مورد ایراد مجلس واقع شد.
 
وی با تاکید بر اینکه طرح انتقال آب خزر منتفی نشده است، افزود: معاونت حقوقی ریاست جمهوری در حال مذاکره با مجلس شورای اسلامی است تا مشکل حقوقی آن مرتفع شود.

استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.